Koodauksen perusteet – Web-kehitys

99.00

Osasto:

Kuvaus

Kurssin Tavoitteet:

Web-kehityksen perusteet -verkkokurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vahvat perustiedot ja -taidot verkkosivustojen ja web-sovellusten kehittämisestä. Kurssin päätavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus oppia, harjoitella ja ymmärtää seuraavat tärkeät aiheet:

1. HTML (Hypertext Markup Language):

  • Opiskelijat oppivat HTML:n perusteet, joka on verkkosivujen rakentamisen kieli. He oppivat, miten luodaan rakenteellisesti oikeita sivuja, käyttävät elementtejä kuten otsikot, kappaleet ja linkit, sekä ymmärtävät HTML:n roolin verkkosivun perustana.

2. CSS (Cascading Style Sheets):

  • Kurssi esittelee CSS:n roolin sivustojen visuaalisen ulkoasun muokkaamisessa. Opiskelijat oppivat, miten luodaan tyylitiedostoja, muokataan fontteja, värejä ja asettelua, ja tehdään sivustosta houkutteleva ja käyttäjäystävällinen.

3. JavaScript:

  • JavaScript on web-kehityksen kieli, joka mahdollistaa interaktiivisten ominaisuuksien lisäämisen verkkosivuille. Opiskelijat oppivat perusteet muuttujista, ehtolauseista, silmukoista ja tapahtumankäsittelystä JavaScriptin avulla.

4. Responsiivinen suunnittelu:

  • Kurssi käsittelee responsiivista suunnittelua, joka mahdollistaa sivustojen toimivan kaikilla laitteilla, kuten puhelimilla ja tableteilla. Opiskelijat oppivat, miten sivuston ulkoasua mukautetaan näytön koon mukaan.

5. Web-sivuston julkaisu:

  • Opiskelijat saavat ohjausta siitä, miten sivusto julkaistaan verkossa. He oppivat, miten hankkia verkkotunnus, valita isäntäpalvelu ja ladata sivusto internetiin.

 

Opiskelijat voivat suorittaa kurssin omassa tahdissaan ja saavat sertifikaatin, kun kaikki kurssin tehtävät ja kokeet on läpäisty onnistuneesti.