Ale!

WordPress verkkosivut viikonlopussa

199.00

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Haluatko säästää tuhansia euroja yrityksen kehittämiskuluissa ja boostata myyntiä? Nyt sinulla on mahdollisuus luoda verkkosivusi kokonaan itse todella selkeällä verkkokurssilla säästäen jopa tuhansia euroja! WordPress verkkosivustojen teettäminen mainostoimistolla on kallista puuhaa joten etenkin jos olet pienyrittäjä eikä kassavirtaa ole vielä kertynyt paljoa, on tämä loistava mahdollisuus säästää!

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle kattava katsaus siihen, miten voit luoda ammattimaiset ja houkuttelevat verkkosivut WordPressin avulla. WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta, ja sen avulla voit rakentaa verkkosivuja helposti ja tehokkaasti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa teknistä osaamista. Käytämme hyödyksi Elementor lisäosaa joka on raahaa ja pudota -tyylinen työkalu.

Miten?

Kurssilla on selkeä video-ohjeistus koko prosessin ajan. Neuvon sinua käytännössä kädestä pitäen askel askeleelta miten luodaan visuaalisesti tyylikkäät verkkosivut.

Piilokulut?

Toki verkkosivuja varten tarvitset webhotellin sekä domainin. Edullisimmat webhotellit ja domain ovat muutamia euroja kuukausitasolla mutta suosittelen panostamaan webhotellin valintaan. Muuten pärjäämme ilman muita kuluja koska WordPress itsessään ja Elementorin perusversio on veloitukseton. Käymme läpi myös Elementor Pro lisäosaa joka kustantaa noin 60 euroa per vuosi. Mutta tämä ei ole välttämätöntä vaan sivut saadaan rakennettua ilman Pro lisenssiä!

Kurssin tavoitteet:

  • Ymmärtää WordPressin perusteet: Opit, mitä WordPress on, kuinka se toimii ja mitkä ovat sen edut verkkosivujen luomisessa.
  • Hallita WordPress-ympäristöä: Osaat asentaa WordPressin, hallita sen asetuksia ja päivittää sitä turvallisesti.
  • Käyttää Elementor-lisäosaa: Opit käyttämään Elementor-lisäosaa, joka mahdollistaa verkkosivujen luomisen visuaalisesti ja ilman koodaustaitoja.
  • Luoda houkuttelevia verkkosivuja: Opit suunnittelemaan ja muokkaamaan verkkosivuja, lisäämään sisältöä ja rakentamaan sivuston käyttäjäystävällisesti.
  • Optimoida verkkosivusto: Ymmärrät perusteet hakukoneoptimoinnista ja opit lisäämään sivustosi löydettävyyttä. Myös mobiilioptimointi eli osaat tehdä verkkosivuista toimivat jokaiselle laitteelle.
  • Julkaista sivusto ja ylläpitää sitä: Osaat julkaista sivustosi verkossa ja ymmärrät, miten ylläpidät ja päivität sitä pitkällä aikavälillä.